contact met now yoga voorschoten wassenaar leiden


Hatha yoga zwangerschapsyoga ouderen meditatie Now Yoga Voorschoten Wassenaar Leiden
aanmelden ouderen yoga voorschoten wassenaar leiden

Yoga als start van de dag, puur en eenvoudig

‘MOMENT VAN RUST, BEWEGING EN AANDACHT’

Deze les biedt een rustmoment in de ochtend, om daarna energiek de dag door te gaan. Het accent ligt op bewustwording en aandacht voor ‘dat wat er is’. Yogahoudingen bevorderen de vitaliteit, kracht en souplesse van het lichaam. De opbouw in dit uur is rustig en stapsgewijs. Dit helpt om bewust, binnen de grenzen die het lichaam aangeeft, te bewegen. Het samengaan van beweging en adem bevordert de innerlijke focus. Ook werken we aan evenwicht en houding. De les kan verlichting geven bij bepaalde klachten, zowel fysiek als mentaal. Naar behoefte worden oefeningen aangepast (op een stoel) uitgevoerd.


De les

Programma met een variatie aan yogahoudingen, uitgevoerd op een yogamat en/of op een stoel. Ademoefeningen en ontspanningsoefeningen zijn vast onderdeel van de les. De opbouw is gevarieerd, met een combinatie van staande, zittende en liggende oefeningen. De les eindigt met een (liggende) ontspanning voor rust, overgave en verstilling.


Voor wie

Toegankelijk voor iedereen die de dag wil starten met yoga. Juist door de zorgvuldige opbouw is de les ook geschikt voor wie een (tijdelijk) verminderde lichamelijke conditie heeft, of beperkingen tegenkomt door leeftijd of anderszins. Ook een beginnend beoefenaar kan profijt hebben van de eenvoud in deze les.


Locatie, lesdag en tijd

Leidseweg 155, Voorschoten

(Therapiepraktijk Seelen, 1e verdieping)


Vrijdagochtend 09.00u – 10.10u

Vrijdagochtend 10.30u – 11.40u


Zijn er nog vragen? Stel die dan gerust hier

privacy verklaring

nowYoga   |   info@nownowYoga   |   06-14347262   | copyright 2020