contact met now yoga voorschoten wassenaar leiden
contact met now yoga voorschoten wassenaar leiden


Hatha yoga zwangerschapsyoga ouderen meditatie Now Yoga Voorschoten Wassenaar Leiden
aanmelden yoga bij spanning en (werk)stress

Yoga bij spanning en (werk)stress

‘DE TOEGANG NAAR MEER ONTSPANNING LIGT IN JEZELF’

In ons dagelijks leven is er een overvloed aan prikkels, staat de agenda vol en moeten we vaak ook nog van alles van onszelf. Daarbij kwam in 2020 de uitdaging van het Corona virus, wat voor veel mensen een grote impact heeft.

Een zekere spanning kunnen we goed aan en is ook nodig om te functioneren. Wanneer stress echter te veel wordt of te lang aanhoudt, kunnen spanningen ons langzamerhand uitputten. Dit leidt tot klachten, variërend van fysieke blokkades tot mentale problemen zoals concentratiegebrek en piekeren. Wanneer het niet lukt om je spanningsspiraal tijdig te doorbreken, kun je te maken krijgen met overspannenheid of burn-out.

De sleutel om dat te voorkomen en op te lossen heb je zelf in handen. Een wekelijkse yogales maakt je bewuster van je lichaam en geest waardoor spanningen oplossen of beter te hanteren zijn.        


De les

De les bestaat uit yoga oefeningen die op een mat en soms op een stoel worden gedaan. Het accent ligt op het aanpakken van spanningen in het lichaam die door (thuis)werk kunnen ontstaan. Ook krijg je oefeningen en handreikingen om je mentale onrust en stress te hanteren. Alles wat je leert is direct thuis toepasbaar. Tussen je werkzaamheden door kun je zelf een oefensessie doen die snel verlichting en ontspanning geeft.  


Voor wie

De les is toegankelijk voor iedereen die spanning en stress (door werk) ervaart en daar anders mee om zou willen gaan. Ervaring met yoga is niet noodzakelijk. Bij lichamelijke beperkingen zijn aangepaste oefeningen mogelijk. 


Locatie, lesdag en tijd


Leidseweg 155 Vooschoten

(Therapiepraktijk Seelen, 1e verdieping)


Woensdagochtend 9.15u – 10.15u


Informeer naar de nieuwe startdata!


Doe de eerste 5 lessen mee voor slechts € 42,50!

Daarna € 100 voor 10 lessen


Zijn er nog vragen? Stel die dan gerust hier

privacy verklaring

nowYoga   |   info@nownowYoga   |   06-14347262   | copyright 2020