aanmelden yogawalk nowyoga wandelen ademen yoga in buitenlucht coaching voorschoten wassenaar leiden
Hatha yoga zwangerschapsyoga ouderen meditatie Now Yoga Voorschoten Wassenaar Leiden

Deze vorm van buitenyoga is helemaal afgestemd op herfst en winter. Yoga en mindfulness komen samen in een uurtje tijd voor jezelf. In de frisse lucht, met natuur en water om je heen.


De les

Je oefent mindfulness tijdens het lopen en je doet yogahoudingen voor je souplesse en vitaliteit. In de buitenlucht haal je het maximale uit oefeningen voor de adem. Ze geven een boost aan je energie én ze brengen balans en ontspanning. 

Elke les is een combinatie van lopen, bewegen en ademoefeningen in een vloeiend geheel. De afronding is een  ontspanningsoefening in zittende of liggende houding.


Voor wie

Iedereen kan meedoen. De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus van yoga beoefening. Het lopen gebeurt in een rustig tempo. In geval van blessures of bewegingsbeperkingen is het advies vooraf even contact op te nemen met de docent. 


Wat heb je nodig

Een yogamat en dekentje. De juiste kleding is belangrijk; warm genoeg en geschikt om in te bewegen. Voor het lopen draag je makkelijk zittende (sport)schoenen. Meerdere laagjes bovenkleding is aan te bevelen, zodat je bij meer- én minder intensief bewegen op de juiste temperatuur blijft. 


Locatie, lesdag en tijd

Berkhoutpark Voorschoten

Zaterdagochtend 10u – 11u 


(geen les bij regen, sneeuw of ijzel

geen les gedurende de schoolvakanties)


Kosten

€ 10 per les, of € 45 per 5 lessen  

Yogawalk

‘MINDFULL LOPEN, BEWEGEN EN ADEMEN IN DE BUITENLUCHT’

privacy verklaring

nowYoga   |   info@nownowYoga   |   06-14347262   | copyright 2020