tarieven now yoga voorschoten wassenaar leiden
Hatha yoga zwangerschapsyoga ouderen meditatie Now Yoga Voorschoten Wassenaar Leiden
aanmelden zwangerschapsyoga voorschoten wassenaar leiden

Zwangerschapsyoga

'STILSTAAN BIJ HET WONDER VAN JE ZWANGERSCHAP, ZO UNIEK, ZO BIJZONDER'

Waarom zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Yoga helpt je lichaam in conditie te houden en bevordert een juiste houding. Je ervaart een gevoel van ruimte en rust door oefeningen voor de adem. Dat is prettig in je zwangerschap en helpt je de weeën op te vangen bij de bevalling. Om je straks te kunnen overgeven aan het bevallingsproces, oefen je om aandachtig te zijn 'in het nu'. Meditatie- en concentratie oefeningen maken je bewust van wat er in je lichaam en geest omgaat. Zwangerschapsyoga is een wekelijks moment voor jezelf en om te verbinden met je kindje. Na de lessen ga je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling tegemoet.


De  lessen

Een les duurt 75 minuten. Elke les heeft een thema in relatie tot zwangerschap en bevalling. Er is een deel informatie (ca. 15 minuten), vervolgens oefeningen en tot slot een liggende ontspanning. Thema's die o.a. aan bod komen zijn ademtechnieken, conditie van het bekken, weeën, ontspanning, kracht en de fasen van de bevalling. Bij voldoende belangstelling is er elke twee maanden een partnerles. Dit is een informatieve bijeenkomst over de bevalling, met daarin een gedeelte oefeningen voor jullie samen.


Voor wie

Voor elke vrouw die bewust wil bewegen tijdens haar zwangerschap en zich wil voorbereiden op een ontspannen bevalling. Een mooi startmoment is tussen de 17e en 25e week van de zwangerschap. Bij zwangerschapsgerelateerde klachten kan (in overleg) meestal worden meegedaan aan de lessen.


Locatie, lesdag en tijd

Leidseweg 155, Voorschoten

(Therapiepraktijk Seelen, 1e verdieping)


Donderdag 19.00 – 20.15 uur


Inschrijvingsvormen en kosten

Zie de pagina tarievenMeld je graag tijdig aan, er kan een wachttijd zijn van enkele weken om in te kunnen stromen.

privacy verklaring

nowYoga   |   info@nownowYoga   |   06-14347262   | copyright 2020