Hatha yoga zwangerschapsyoga ouderen meditatie Now Yoga Voorschoten Wassenaar Leiden


now yoga hatha yoga zwangerschapsyoga yoga voor ouderen meditatie voorschoten wassenaar leiden
Lara Pool now Yoga

Lara Pool

'KOM BIJ JEZELF MET YOGA, NÚ EN IN ELK MOMENT, DAT DAN HET NÚ IS GEWORDEN'

Over Lara

Al lange tijd geef ik met plezier en overgave yogalessen aan verschillende doelgroepen. Mijn hart gaat ernaar uit deelnemers een prettige en rustgevende yoga ervaring mee te geven. Inmiddels heb ik het vertrouwen ontwikkeld dat ik in mijn lessen de mensen ontmoet die ik nú iets te bieden heb. En dat zij mij iets brengen. Dit is voor mij een avontuur en een groot geschenk.

Naast yogadocent en ademcoach, ben ik moeder van een zoon en dochter en woon ik met mijn gezin in Voorschoten.


Omstreeks 2002 begon ik met het beoefenen van yoga. Allereerst om meer tot rust te kunnen komen en beter te gaan ‘voelen’.

Na enkele jaren raakte ik zo geïnspireerd dat ik startte met de Saswitha beroepsopleiding voor yogadocenten in Bilthoven. Deze heb ik aangevuld met een specialisatie kinderyoga. Later haalde ik het diploma zwangerschapsyogadocent bij Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Bij diezelfde school rondde ik in 2017 een opleiding tot meditatiedocent af.

In 2020 kreeg ik behoefte aan verdieping op het vlak van ademen. Bij Annette Weers in Leiden ontving ik in december 2020 het diploma “professioneel Ademcoach”. Een vervolg daarop kwam in juni 2022, met de ‘Advanced’ training voor ademcoaches.

Waarom de naam ‘nowYoga’?

Yoga beoefen je altijd 'in het nu'. Elke houding die je vandaag aanneemt, kan morgen heel anders aanvoelen, al is het precies dezelfde houding. Het samenspel van beweging, adem en concentratie brengt de yogabeoefenaar in dit moment. Je wordt de waarnemer van je lichaam, gedachten en adem, zoals het zich nú aan je voordoet. nowYoga kan ook worden geïnterpreteerd als het besluit dat er nú behoefte is aan yoga in je leven. Dit kan van binnenuit gevoeld worden. Misschien loop je al langere tijd met de gedachte rond dat yoga mogelijk iets voor je is. Juist nú besluit je te beginnen: nowYoga!
  

nowYoga   |   info@nownowYoga   |   06-14347262   | copyright nowYoga

privacy verklaring